Klarna, DHL

Fri frakt över 500 kr (ord. 69 kr)

Vårkänslor och porslin med karaktär. . .

 

Vilken helg, massa massa sol och vårkänslor.  🌞❤🌞❤🌞

Man blir så glad, helt underbart!

Denna helgen har jag fyllt på mitt energi förråd. Njutit varenda minut. . .

Hoppas du också fått en lika härlig helg.😊

Nu blir jag riktigt sugen på att göra vårfint hemma. När våren närmar sig vill jag alltid pigga upp mitt hem med lite färg.

Spana in PORCA porslins serie i shoppen, från danska märket Nordal. Ett härligt porslin med karaktär i vitt med en läcker blå eller grön färgskugga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sätt guldkant på tillvaron med detta härliga porslin. Unna dig en god kopp kaffe i vår solen med PORCA porslinsmugg.

Ta gärna en titt redan ikväll!

Snart kommer lite härliga nyheter, håll utkik. . .

Önskar er alla en fortsatt skön söndag! 😍😍😍

Kram Anna

Så kom Meraleva ljusen till. . .

Jag är stolt återförsäljare av Mera Leva ljus. I januari 2017 gjorde Susanna Utbult från Öckerö sitt första blockljus. En positiv kedja skapades. Susanna har nu flera återförsäljare runt om i landet. Ordet mera leva kommer från Susannas första barn Carl-Johan som gick bort i cancer tre år gammal (se bilden) . Det var Carl-Johan som myntade uttrycket “mera leva” två månader innan han dog. Familjen firade hans födelsedag i mitten av februari, en månad för tidigt, eftersom man inte trodde att han skulle leva till sin födelsedag. Ja, ni kan ju själv tänka er hur familjen kände sig, när dom med något stela leenden och tårade ögon sjöng “Ja, må du leva uti hundrade år…” för den lille pojken som snart skulle dö. Han hade ont, men åh, så roligt han tyckte att det var när dom sjöng för honom! Gång på gång uppmanade han dem att “sjunga mera leva”! Om och om igen sjöng dom. “Mera leva” fick en ny innebörd.

Igår skulle Carl-Johan ha fyllt 28 år. Istället fick han bli drivkraften bakom och inspiratören till Meraleva ljusen. Där 10 procent av försäljningen går till Barncancerfonden. Därför är det en speciell känsla att tända ett Meraleva-ljus. ❤

Meraleva satsar även på hållbarhet och samlar in ljusstumpar som blir till nya ljus. Har du vägarna förbi Getängsvägen i Borås så ta med dina ljusstumpar och lämna in dom hos mig så ser jag till att Susanna får dom.

Är du nyfiken av hur ljusen ser ut så kommer bilderna upp på hemsidan snart. Ha tålamod! 😊

Kram Anna

Äntligen har Tyraboden öppnat med heminredning och mycket annat. . .

Gud så kul, tror inte att det är sant. Nu har jag äntligen öppnat min lilla webbshop.
Så underbart!
Tyraboden är ett projekt som vuxit fram det senaste året.
Äntligen är det på riktigt, allt känns så spännande. 😊
Mitt namn är Anna. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för hem och inredning, och med ett öga för detaljer. Tyraboden började med en utmattningsdeprisson / utbrändhet i januari 2019 då jag blev sjukskriven. Under mina promenader längs skogsstigarna kring sjön där vi bor började ett frö att gro, och Tyraboden växte fram.
Namnet Tyra kommer från min sambos farmor. Ett namn som ligger mig varmt om hjärtat. Jag själv har aldrig fått äran att träffa Tyra men påminner enligt mina svärföräldrar om henne. Tyra var en mycket omtänksam och energisk kvinna. Hon var glad, social och ordningsam. Hon älskade att pyssla i hemmet precis som jag.
För mig har hemmet alltid varit viktigt. Det skall vara mysigt och trivsamt. En plats där man känner lugn, där man finner återhämtning och där man kan umgås med nära och kära. För att man skall trivas i sitt hem har kroppens inre och yttre också en stor betydelse för vårt välmående. I Tyraboden hoppas jag att du hittar sköna ting för hem och knopp med det lilla extra. Presenter, inredning, hudvård och mycket annat. Detaljer som får själ och öga att njuta.
Jag strävar efter att till så stor del av mina produkter ska vara hållbara och ekologiska. Sortimentet utökas hela tiden så att du alltid ska hitta något nytt när du hälsar på.

Min önskan är att du ska få en varm, mysig och ombonad känsla hos Tyra och att du ska känna dig som hemma hos mig. ❤

Välkommen in!
Kram Anna